Bucuresti, in topul celor mai populare 30 de orase din lume pentru deschiderea de centre de afaceri

Postat la 27 iulie 2011 33 afişări

Bucurestiul se afla in topul celor mai populare 30 de orase din lume pentru deschiderea de centre de afaceri, ocupand pozitia 29, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis (CBRE).

Studiul "Business Footprint" analizeaza prezenta cu centre de afaceri in cladiri de birouri a 280 de companii mari in peste 100 de tari si 232 de orase si arata ca 17 dintre cele mai populare 30 de destinatii sunt piete emergente, categorie in care este inclus si Bucurestiul. Din totalul companiilor luate in considerare in raport, 110 au birouri in Bucuresti, respectiv 39,3%. Bucurestiul se pozitioneaza astfel pe locul 16 intre cele 17 piete emergente. In Europa Centrala si de Est, Romania este devansata de toate capitalele, in conditiile in care in Varsovia sunt prezente 53,6% dintre companii, ceea ce o plaseaza pe locul 12, Budapesta se afla pe locul 20 cu o prezenta de 45,7%, iar Praga pe pozitia 21, atragand 45% din totalul companiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
bucuresti,
centre de afaceri,
CBRE,
top
/actualitate/afaceri/bucuresti-in-topul-celor-mai-populare-30-de-orase-din-lume-pentru-deschiderea-de-centre-de-afaceri-8533071
8533071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.