Brinel, HP si Microsoft lanseaza solutii impotriva crizei

Postat la 18 mai 2009 15 afişări

Brinel, companie ce ofera solutii informatice la cheie, Microsoft si HP, au lansat cinci tipuri de solutii hardware/software potrivite contextului economic defavorabil.

"Misiunea pe care o avem in Romania este sa gasim solutiile adecvate pe care sa le oferim clientilor nostri. Mai ales in conditiile crizei economice, solutiile IT sunt fundamentale pentru reducerea costurilor, vrem sa sprijinim cresterea pe termen lung a companiilor", a spus Radu Enache, Director General HP Romania."

Reducerea achizitiilor este de inteles intr-o prima perioada, reactia este normala, insa nu putem ramane la nesfarsit in acest mod. Managerii seriosi si companiile competitive asteapta initiative pentru a face fata riscurilor suplimentare in perioada de criza", a completat acesta.

Cele trei companii sunt partenere in cadrul programului Frontline Partners(FLP), demarat in ianuarie si in Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Brinel,
HP,
Microsoft,
solutii,
criza,
it&c
/actualitate/afaceri/brinel-hp-si-microsoft-lanseaza-solutii-impotriva-crizei-4402726
4402726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.