Black Friday de România: Unde poţi cumpăra produse cu reduceri de până la 60%

Postat la 25 noiembrie 2011 36 afişări

Inspiraţi de un concept american, magazinul online eMAG şi retailerul Flanco oferă de vineri şi până duminică seară reduceri de până la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme sau jucării.

"Am pregătit un stoc de peste 30.000 de produse şi ne aşteptăm ca aceste eveniment să genereze cel mai mare număr de vizitatori şi de comenzi într-o singură zi", spune Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG. "Vom oferi reduceri între 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis începând de vineri dimineaţă, ora 5.00 şi până duminică seară, 27 noiembrie, ora 24.00", au declarat reprezentanţii eMAG pentru Incont.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparaturi,
reduceri,
black friday,
clienti
/actualitate/afaceri/black-friday-de-romania-unde-poti-cumpara-produse-cu-reduceri-de-pana-la-60-9006288
9006288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.