Bentley vine in Romania prin Porsche

Postat la 19 august 2008 13 afişări

Porsche Romania a devenit de pe 15 august partener oficial modelele Bentley pentru vanzarea in Romania a modelelor companiei auto britanice. Colaborarea dintre Bentley Motors si Porsche Romania a inceput anul trecut in luna septembrie, odata cu autorizarea primului service al marcii din Romania.

Bentley vine in Romania prin Porsche

Noul distribuitor se va numi Bentley Bucuresti si va fi amplasat in Sos. Pipera-Tunari. De asemenea, Porsche Romania a inceput constructia unui service si a unui showroom, pe care il va finaliza in al doilea trimestru al anului viitor.  Pana atunci activitatile de vanzare si service se vor desfasura in sediul distribuitorului pentru marcile Audi si Volkswagen, Porsche Bucuresti Nord.

Incepand cu luna in curs, Bentley Bucuresti ofera clientilor pe langa activitatile de revizie, reparatii post-vanzare si consultanta la vanzarea de masini noi marca Bentley. Clientii potentiali ai marcii Bentley pot comanda deja orice model din gama curenta cu livrare inca in cursul anului 2008.

Porsche Romania este reprezentanta in Romania a marcilor Audi, Porsche, SEAT, Škoda, Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, fiind cel mai mare importator auto din Romania de mai bine de 10 ani.

Bentley este una dintre cele mai cunoscute si mai longevive marci de autoturisme de lux, istoria sa incepand inca din anul 1919. Anul trecut, producatorul britanic a consemnat un record, depasind cifra de 10.000 de unitati vandute.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
afaceri,
Bentley,
Porsche
/actualitate/afaceri/bentley-vine-in-romania-prin-porsche-2938514
2938514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.