Banca Mondiala: O noua recesiune este putin probabila

Postat la 27 februarie 2010 11 afişări

O noua recesiune economica este putin probabila, dar incertitudinile legate de procesul de recuperare persista, a declarat, vineri, presedintele Bancii Mondiale (BM), Robert Zoellick.

"Economia mondiala nu se mai afla in pragul abisului, dar nici nu am depasit toate dificultatile. Nu cred ca o noua recesiune este probabila, dar ritmul recuperarii va fi nesigur", a afirmat Zoellick. Procesul de revenire dupa criza ar putea ascunde pericole neasteptate, iar reevaluarea riscului datoriilor statelor va reprezenta o provocare pentru 2010, a adaugat el. "Depaseste Grecia, iar in cazul SUA cred ca vor fi afectate statele si municipalitatile", considera Zoellick.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
recesiune,
Banca Mondiala,
perspective
/actualitate/afaceri/banca-mondiala-o-noua-recesiune-este-putin-probabila-5640832
5640832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.