B. Braun anunta deschiderea oficiala a fabricii de solutii perfuzabile

Postat la 18 februarie 2011 196 afişări

In 2010, B. Braun a investit 4 milioane de euro in extinderea unitatii de productie din Timisoara. Investitia a vizat cresterea capacitatii de productie, in vederea atingerii unei capacitati totale de 19 milioane de unitati de solutie perfuzabila la nivelul anului 2011.

La ceremonia care a avut loc la Timisoara, Dr. Meinrad Lugan, membru in Consiliul de Administratie al B. Braun Melsungen AG, impreuna cu Dl. Christian Braun, membru al familiei Braun si director de operatiuni pentru Europa de Sud-Est au lansat oficial extensia unitatii de productie din Timisoara.

Prin aceasta investitie, B. Braun isi consolideaza prezenta in Europa de Sud-Est, iar Romania devine centrul de distributie al companiei B. Braun in regiune.Incepand cu 2011, produsele B. Braun fabricate la Timisoara vor fi livrate nu numai in Romania, ci si pe pietele tarilor invecinate, precum Bulgaria, Serbia, Montenegro, Macedonia si Albania. In cadrul conferintei de presa, Dr. Meinrad Lugan a afirmat: "Intentionam ca prin aceasta investitie Timisoara sa devina un centru de distributie catre pietele invecinate, consolidand astfel pozitia Romaniei in cadrul grupului B. Braun".

Dl. Christian Braun, CEO pentru Europa de Sud-Est a mentionat: "Aceasta este un pas important pentru angajatii B. Braun din Romania, deoarece garanteaza mentinerea locurilor de munca pe termen lung si continuarea investitiilor in anii urmatori". In 2011, B. Braun intentioneaza sa investeasca inca 2 milioane de euro in modernizarea unitatii de productie si in integrarea companiei B. Braun Pharmaceuticals SA in reteaua globala B. Braun.Noua fabrica din Timisoara a fost complet integrata in operatiunile extinse ale grupului B. Braun Medical in Romania, fiind pusa in functiune la inceputul anului 2011.

Fabrica modernizata va avea pana la 200 angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
B. Braun,
perfuzabile,
fabrica,
Timisoara
/actualitate/afaceri/b-braun-anunta-deschiderea-oficiala-a-fabricii-de-solutii-perfuzabile-7994969
7994969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.