Avea doar 1.700 de dolari în cont, apoi şi-a vândut compania cu 180 de milioane de dolari

Postat la 26 martie 2012 14 afişări

Charles Forman, fondatorul OMGPOP, compania din spatele aplicaţiei Draw Something pentru platforme mobile, este exemplul tipic al antreprenorului îmbogăţit peste noapte, scrie New York Times. Înainte de a finaliza tranzacţia prin care îşi vindea compania către dezvoltatorul de jocuri Zynga, pentru 180 de milioane de dolari, Forman avea doar 1.700 de dolari în cont, scrie ziarul american.

OMGPOP ar fi rămas fără bani în luna mai dacă nu ar fi fost salvată de succesul uriaş avut de aplicaţia Draw Something (Desenează ceva - trad.), au declarat surse apropiate companiei pentru NY Times. Acum, participaţia pe care o deţine Forman la OMGPOP valorează peste 22 de milioane de dolari, conform surselor. "E genul de sumă care imi permite să mă îmbrac adecvat pentru o nuntă, indiferent de cine m-ar invita", glumeşte Forman, referindu-se la averea pe care a câştigat-o în urma tranzacţiei.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
companie,
vanzare,
Charles Forman
/actualitate/afaceri/avea-doar-1-700-de-dolari-in-cont-apoi-si-a-vandut-compania-cu-180-de-milioane-de-dolari-9439666
9439666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.