Audi este în discuţii pentru preluarea Ducati, pentru 850 milioane euro

Postat la 13 martie 2012 16 afişări

Constructorul de autoturisme de lux Audi, controlat de grupul Volkswagen, este în discuţii pentru preluarea producătorului italian de motociclete Ducati Motor Holding de la Investindustrial SpA, pentru 850 milioane euro.

Preţul luat în calcul de Audi include asumarea unor datorii de 800 milioane euro ale Ducati, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei. Constructorul german are până la mijlocul lunii aprilie dreptul de primă ofertă pentru preluarea Ducati. Preşedintele Volkswagen, Fedrinand Piech, şi-a exprimat pentr prima dată public intenţia de a prelua Ducati în aprilie 2008, însă a pierdut atunci cursa în favoarea Investindustrial. Grupul Volkswagen deţine în prezent nouă mărci, precum Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Lamborghini, Scania şi MAN, însă nu are nicio marcă de motociclete.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
ducati,
discutii,
preluare
/actualitate/afaceri/audi-este-in-discutii-pentru-preluarea-ducati-pentru-850-milioane-euro-9395722
9395722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.