Aprecieri sub media europeana la BVB

Postat la 25 martie 2008 8 afişări

Bursa a reusit sa inchida sedinta de astazi, marti, pe plus in ciuda unor scaderi mai puternice la mijlocul zilei. Nici recuperarea de pe final nu a fost semnificativa, insa partea pozitiva este inchiderea in crestere fata de ieri.

Indicele BET a urcat cel mai putin astazi, doar 0,05%, nereusind sa treaca de pragul celor 7.000 de puncte. Valoarea de inchidere a indicelui a fost 6.887 puncte. BET-C se afla in aceeasi situatie desi a recuperat astazi 0,4%, insa nu a depasit pragul de 5.000 de puncte, inchizand la 4.925 puncte.

Cel mai mutl au recuperat SIF-urile, 1,5%, ajungand la valoarea de 54.186 puncte, aproape de suportul de la 55.000 de puncte. Lichiditatea a fost peste media ultimelor saptamani, 10,5 milioane euro, cu 9,4 milioane euro aferente operatiunilor de pe piata principala, insa se situeaza sub media anului trecut.

Bursa de la Bucuresti nu a reusit inca sa ajunga la nivelul de recuperare din Europa de Vest, de circa trei procente astazi, insa inchiderea pe plus da sperante pentru o continuare a cresterilor si in perioada urmatoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/aprecieri-sub-media-europeana-la-bvb-2483759
2483759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.