Apple va incepe productia noii generatii iPhone in iulie, lansarea va avea loc in septembrie

Postat la 20 aprilie 2011 15 afişări

Apple va incepe productia noii generatii iPhone in luna iulie, iar produsul va fi lansat pe piata in septembrie, au declarat miercuri trei surse apropiate discutiilor. Noul smartphone va avea un procesor mai rapid, insa un aspect similar cu iPhone 4, a afirmat una dintre persoanele citate.

Trei dintre furnizorii care vor participa la productia noii variante iPhone sunt producatorul de camere digitale Largan Precision, cel de ecrane touch Wintek Corp si gigantul taiwanez Foxconn, care se ocupa de carcase, au adaugat doua dintre surse. Cele trei companii vor incepe productia in iulie sau august inainte de a livra componentele pentru asamblare catre Hon Hai Precision Industry, cea mai mare companie din grupul Foxconn. Reprezentantii Apple nu au fost disponibili pentru comentarii. iPhone este unul dintre cele mai populare produse ale Apple, cu peste 16 milioane de unitati vandute doar in ultimul trimestru al anului trecut. Telefonul a generat peste o treime din vanzarile companiei in aceeasi perioada.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
apple,
productie,
iphone,
lansare,
septembrie

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/apple-va-incepe-productia-noii-generatii-iphone-in-iulie-lansarea-va-avea-loc-in-septembrie-8175688
8175688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.