Antibiotice mai imprumuta 3 mil. de euro

Postat la 17 octombrie 2008 8 afişări

Producatorul de medicamente iesean a suplimentat linia de credit obtinuta de la banca RBS cu inca 3 milioane de euro, care vor fi destinate completarii capitalului de lucru, potrivit comunicatului emis de companie catre BVB.

Antibiotice anuntase luna trecuta ca intentioneaza sa suplimenteze linia de credit, de la sase milioane de euro la noua milioane de euro, iar decizia a fost aprobata pe data de 16 octombrie in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor.

Antibiotice este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente la nivel local, cu vanzari de 68,7 milioane de euro pe anul trecut, in crestere cu 17,2% fata de anul anterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
farmaceutice
/actualitate/afaceri/antibiotice-mai-imprumuta-3-mil-de-euro-3323938
3323938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.