Alexandrion Grup: vanzari de 59 mil. euro la noua luni

Postat la 19 noiembrie 2008 36 afişări

Producatorul de bauturi alcoolice a inregistrat, in primele noua luni ale anului in curs, vanzari brute de 59 de milioane de euro, cu 32% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit reprezentantilor companiei, cresterea vanzarilor s-a datorat in special marcilor Alexandrion, Cava d'Oro, Brancoveanu si Kreskova. Astfel, coniacul Cava d'Oro, cu aproape noua milioane de sticle vandute pana in luna septembie a acestui an, a inregistrat o crestere a vanzarilor pe unitati cu 72% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

In primele noua luni ale lui 2008, compania a investit aproximativ cinci milioane de euro in dezvoltare si in produse noi. In plus, reprezentantii Alexandrion au declarat recent intentia de investi intr-o noua fabrica la Ploiesti, unitate ce va deveni operationala la sfarsitul lui martie 2009.

Alexandrion Grup opereaza in prezent cinci unitati de productie si imbuteliere in Romania. Anul trecut, compania a avut vanzari brute de 65 de milioane de euro. Pe piata bauturilor distilate, principalii competitori ai grupului Alexandrion sunt Scandic Distilleries, Marex, Heinrig si Prodal '94.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Alexandrion
/actualitate/afaceri/alexandrion-grup-vanzari-de-59-mil-euro-la-noua-luni-3520302
3520302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.