Al patrulea jucator pe piata internetului mobil preplatit. Care sunt tarifele

Postat la 31 august 2010 16 afişări

In incercarea de a compensa acoperirea mult mai redusa fata de cea a celorlalti competitori, operatorul de telecomunicatii RCS&RDS a anuntat ieri lansarea celei mai ieftine oferte de internet mobil preplatit.

Aceasta este a patra companie care introduce in oferta sa servicii de internet mobil pe baza de cartela pre¬platita, dupa ce, anul acesta, au activat oferte de acest fel, in ordine, Vodafone, Cosmote si Orange. Pentru RCS&RDS este o dubla pre¬miera, pentru ca tot cu aceasta ocazie au fost lansate si primele cartele preplatite pentru servicii de voce. Pretul unei cartele este de trei euro fara TVA, daca utilizatorul doreste numai voce, si creste la 4,5 euro daca se opteaza si pentru internet, a anuntat ieri compania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it&c,
internet,
operator,
intrare,
piata,
RCS&RDS
/actualitate/afaceri/al-patrulea-jucator-pe-piata-internetului-mobil-preplatit-care-sunt-tarifele-7062108
7062108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.