Al 35-lea supermarket Carrefour, la Cluj-Napoca

Autor: Ioana Mihai Postat la 24 martie 2011 64 afişări

Grupul Carrefour deschide cel de-al 35-lea supermarket din tara, care este al treilea din Cluj-Napoca, in urma unei investitii estimate la un milion de euro.

Noul magazin are o suprafata de 700 mp, o oferta de 6.000 de produse din care o mie de articole sunt marca proprie. Grupul Carrefour activeaza pe segmentul supermarketurilor din 2007, odata cu preluarea societatii Artima, care detine 21 de magazine in vestul Romaniei. Carrefour opereaza in Romania si pe segmentul hipermarket, avand in prezent 23 de magazine cu acest format.

Compania franceza a avut in 2009 o cifra de afaceri de 950 de milioane de euro. Pe segmentul supermarket mai sunt prezente in Romania retele ca Mega Image, Billa si Primavara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
deschidere,
magazin,
cluj-napoca,
comert
/actualitate/afaceri/al-35-lea-supermarket-carrefour-la-cluj-napoca-8094515
8094515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.