Ai card? Ai parte de reduceri substantiale la cumparaturi!

Postat la 27 august 2010 60 afişări

Un card de debit sau de credit iti poate aduce la cumparaturi reduceri de pana la 30%. Spunem noi, un motiv suficient pentru a nu mai scoate banii de la bancomat, unde ai in plus un comision de retragere, pe cand la cumparaturi sunt taxe zero.

Noi oferte in "clubul" reducerilor la plata cu cardul vin de la Millennium Bank. Astfel, posesorii de carduri ale bancii au reduceri de 7% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Elmec Romania.

Adica la Nike, Converse, Famous Brands si Famous Brands Gallery, in magazinul de incaltaminte KIX, la Star Place, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Classics, Folli Follie si in outlet-uri.

Alte oferte si mai avantajoase ale bancilor in colaborare cu magazinele, pe www.incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
card,
reduceri,
cumparaturi
/actualitate/afaceri/ai-card-ai-parte-de-reduceri-substantiale-la-cumparaturi-7045973
7045973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.