Aglomeraţie pe DN1: Traficul a fost deviat pe rute alternative

Postat la 02 decembrie 2012 23 afişări

Traficul rutier pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, este deviat duminică după-amiază, din cauza aglomeraţiei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, aceeaşi măsură fiind luată pentru DN73A Râşnov - Predeal, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în judeţul Braşov, începând cu 12:30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

De la aceeaşi oră se aplică şi devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti, pe autostrada A1, precizează Infotrafic.

Poliţia Română a anunţat că a dispus, duminică, măsuri de monitorizare a traficului rutier, în condiţiile în care se anticipa aglomeraţie spre sfârşitul mini-vacanţei de 1 Decembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aglomeraţie,
DN1,
Trafic
/actualitate/afaceri/aglomeratie-pe-dn1-traficul-a-fost-deviat-pe-rute-alternative-10362028
10362028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.