Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să faci bani dintr-o activitate pe care oricum o ai zilnic

Postat la 25 iunie 2017 830 afişări

Sigur, poate nu o vezi ca pe o sarcină, dar timpul petrecut pe social media poate fi transformat uşor într-un business. Vorbesc de consultant în social media, o meserie în care trebuie să îi înveţi pe alţii ce să posteze online. Pare uşor, nu-i aşa?

Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să faci bani dintr-o activitate pe care oricum o ai zilnic

Pe măsură ce vei ajunge să ai clienţi mai mari, lucrurile vor deveni ceva mai complicate: va trebui să înveţi identitatea fiecărui brand pentru a înţelege ce mesaje să serveşti clienţilor. Dar e ceva ce se poate învăţa în timp.

Pentru a începe, ai nevoie de un site pe care îl poţi construi chiar singur, fără să ai studii de specialitate, pe site-uri precum Wix.com sau chiar Wordpress. O să te coste în jur de 200 de lei şi multe ore pierdute. Apoi, sfatul meu este să începi să îţi cauţi clienţi prin prieteni sau cunoscuţi; ulterior, poţi să investeşti câte ceva şi în Google Adwords.

Pentru a emite facturi, cel mai simplu e să te înregistrezi ca Persoană Fizică Autorizată - procesul se derulează la Registrul Comerţului, durează 3-4 zile şi costă aproximativ 140 de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.