Activitatea Uzinei Dacia de la Mioveni, întreruptă parţial în 18-19 iunie şi 2 iulie

Postat la 17 iunie 2012 21 afişări

Activitatea Uzinei Dacia de la Mioveni va fi întreruptă parţial, în 18 şi 19 iunie, precum şi în 2 iulie, când majoritatea angajaţilor vor rămâne acasă întrucât în zilele menţionate nu se vor produce maşini, în urma scăderii comenzilor şi a acumulării de stocuri.

Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Automobile Dacia, aproximativ 9.000 dintre cei 13.500 de angajaţi ai Uzinei Dacia de la Mioveni vor rămâne acasă, timp de trei zile, mai exact în 18 şi 19 iunie, dar şi în 2 iulie, urmând ca în perioada respectivă să fie plătiţi cu 85 la sută din salariu. Activitatea în unele departamente ale uzinei se va desfăşura şi în zilele respective, dar producţia de maşini se va opri în cele trei zile. Cauzele întreruperii activităţii o reprezintă scăderea comenzilor şi acumularea de stocuri atât pe platforma Mioveni, cât şi în reţeaua comercială, fapt care necesită adaptarea programului de producţie la nivelul comenzilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
uzina,
dacia,
interupere,
activitate
/actualitate/afaceri/activitatea-uzinei-dacia-de-la-mioveni-intrerupta-partial-in-18-19-iunie-si-2-iulie-9753299
9753299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.