Acalmie in sedinta bursiera

Postat la 28 martie 2008 18 afişări

Bursa pare sa incheie saptamana in liniste, fara prea multe tranzactii si fara volatilitate de mare amploare. Sedinta de astazi, vineri, ar putea fi un bun exempu de cum va evolua saptamana viitoare, cand multe activitati vor fi blocate, iar toata lumea se va concentra pe summitul NATO.

Cu mai putin de o ora inainte de finalul sesiunii indicii BVB inregistrau cresteri usoare, cu 0,8% pentru BET, 0,7% pentru BET-C si 1,2% pentru BET-FI. Valoarea totala de tranzactionare se ridica la aproape patru milioane euro, cu 3,3 milioane euro aferente pietei principale. Lichiditatea scazuta este o consecinta directa a starii de asteptare in care se afla investitorii, cauzata si de preconizata mini-vacanta provocata de summit. Cele mai tranzactionate titluri de astazi sunt cele ale Bancii Romana pentru Dezvoltare, cu 2,6 milioane lei, si ale Erste Bank, cu 1,6 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/acalmie-in-sedinta-bursiera-2494676
2494676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.