24 de curse au intarzieri din cauza cetii de pe Aeroportul din Timisoara

Postat la 15 octombrie 2010 10 afişări

Un numar de 24 de curse aeriene care trebuiau sa aterizeze sau sa decoleze, vineri, de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara au intarzieri de pana la trei ore din cauza cetii din zona aeroportului.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca din cauza cetii care s-a instalat in zona pistei sunt afectate 13 aeronave care ar fi trebuit sa decoleze si alte 11 care urmau sa aterizeze. Ea a precizat ca cea mai mare intarziere, de aproximativ trei ore, o inregistreaza o aeronava care trebuia sa plece la ora 6.30, cu destinatia Bergamo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/24-de-curse-au-intarzieri-din-cauza-cetii-de-pe-aeroportul-din-timisoara-7480855
7480855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.