100 Cei mai admiraţi CEO din România - 077. Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor

Postat la 13 martie 2023 100 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 077. Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor

#liderulsuburbieiverzi #principiimosteniteinfamilie #curespectpentrucomunitate

Alex Skouras, managing partner al dezvoltatorului imobiliar Alesonor, care construieşte proiectul Amber Forest din nordul Capitalei, a fondat compania alături de prietenii şi partenerii săi de business în urmă cu 18 ani, perioadă în care au dezvoltat proiecte rezidenţiale, comerciale, industriale şi birouri. Încă de la început, au mizat pe proiecte „verzi”, anticipând un trend care începe să devină noua normă şi în imobiliare.

Primul proiect cu vile verzi, eficiente energetic, a fost Amber Gardens, iar prin cel mai nou proiect, Amber Forest, şi-au propus să creeze o comunitate care să ofere tuturor membrilor săi oportunitatea de a-şi creşte familiile alături de oameni cu valori similare şi de a fi de luni până vineri, acasă, fericiţi şi liniştiti, având toate facilităţile de care au nevoie. De altfel, familia este principala sursă de energie şi pentru Skouras, care spune că soţia şi băieţii săi sunt principala realizare. Şi principiile de leadership vin tot din familie: spune că tatăl său i-a insuflat principii solide, l-a învăţat să respecte şi să aprecieze oamenii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.