10 greseli care te pot pune pe lista disponibilizarilor. Cum sa le eviti

Postat la 11 noiembrie 2010 17 afişări

In ultima perioada, din ce in ce mai multi patroni din Romania au anuntat posibile noi disponibilizari pana la finele anului. In industrie 8% dintre patroni sustin ca ar putea face noi concedieri, in constructii procentul urca pana la 32% (si din cauza sezonalitatii lucrarilor) in timp ce in sectorul serviciilor acesta este de 10%, conform celui mai recent sondaj de opinie efectuat de INS.

Gandul a solicitat expertilor in resurse umane un mic "ghid" pentru angajati, pentru a evita o posibila con-cediere, bazat pe parerea patronilor si a directorilor despre ce nu ar trebui sa faca un subaltern. "Cand ne referim la greseli care apar la locul de munca, in organizatii, acestea sunt datorate de obicei unui cumul de factori. De multe ori, insa, nu putem separa factorii cauzali, greselile fiind determinate de anumite decizii manageriale, precum si de factori de mediu sau care tin de angajat", a declarat pentru gandul Radu Apostol, consultant Ascendis. Surprinzator poate, faptul ca un angajat nu poate spune "nu" este considerat un punct slab de catre patroni. Pe aceeasi lista a greselilor care trebuie evitate de catre angajati se numara si lipsa de implicare, ascunderea greselilor si persistenta in greseala.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/10-greseli-care-te-pot-pune-pe-lista-disponibilizarilor-cum-sa-le-eviti-7707145
7707145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.