Afacerea cu care doi tineri din Cluj au descoperit reteta succesului. Ideea le aduce un profit urias

Postat la 20 decembrie 2015 3753 afişări

Afacerea cu care doi tineri din Cluj au descoperit reteta succesului. Ideea le aduce un profit urias

Reteta gogosilor, a placintelor pe vatra si a salatelor a fost si reteta succesului pentru multi tineri. Si-au dat seama ca aceste produse sunt la mare cautare si au pornit afaceri in domeniu.

Dupa ce au capatat experienta, s-au dezvoltat si s-au extins in tara si chiar si peste hotare. Iar profitul nu s-a lasat nici el asteptat.

Marius si Andra au 27 de ani. Afacerea lor s-a copt in bucatarie. Initial, Andra a incercat cateva retete si le-a dat prietenilor sa incerce gogosile facute de ea. Dupa multe laude primite, a prins curaj. In scurt timp, cei doi tineri deschideau un magazin in Targu Mures.

Andra Otava, asociat gogoserie: "Am facut de toate, gogosi, glazurat, vanzare. Cat timp imi ia afacerea din viata persoanala? Toata ziua. 24 din 24."

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retete,
afaceri,
tineri,
succes,
profit,
cluj,
descoperire,
andra
/actualitate/afacerea-cu-care-doi-tineri-din-cluj-au-descoperit-reteta-succesului-ideea-le-aduce-un-profit-urias-14925780
14925780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.