Aeroportul Oradea ia un credit de 6,7 milioane de lei pentru construirea unui nou terminal

Postat la 29 august 2017 78 afişări

Aeroportul Oradea va lua un credit pe o perioadă de 15 ani, în valoare de 6,7 milioane de lei, pentru construirea unui nou terminal de pasageri şi modernizarea celui existent. Creditul va fi garantat de Consiliul Judeţean Bihor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aeroportul Oradea ia un credit de 6,7 milioane de lei pentru construirea unui nou terminal

Consiliul Judeţean Bihor a aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind aprobarea garantării unei linii de finanţare în valoare de 6,7 milioane de lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii “Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea”.

Hotărârea vine după ce, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al Aeroportului Oradea de la începutul lunii august, s-a aprobat contractarea unei linii de credit pentru finanţarea investiţiilor la aeroport pe o perioadă de 15 ani.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.