Cine este Andrei Iancu, românul dorit de Donald Trump la Casa Albă?

Postat la 29 august 2017 352 afişări

Casa Albă a anunţat că Donald Trump (foto), preşedintele SUA, l-a nominalizat pe Andrei Iancu, avocat de origine română, pentru funcţia de director al Oficiului pentru Brevete şi Mărci, informează presa americană.

Cine este Andrei Iancu, românul dorit de Donald Trump la Casa Albă?

Iancu este în prezent partener comanditat la firma de avocatură Irell & Manella LLP, ce are sediul în Los Angeles şi se ocupă în mod deosebit de procese de proprietate intelectuală. Firma la care este asociat, Irell & Manella, l-a apărat pe Trump în cadrul unui proces cu Mark Burnett Productions şi compania NBC pentru drepturi de autor ale show-ului de televiziune „Ucenicul“.

 

 

Iancu a reprezentat clienţi din domenii precum testarea genetică, mediul online, echipamente medicale, telefonie, televiziune, sisteme de jocuri video. Pe lângă avocatură, Iancu predă un curs despre legea brevetelor în cadrul UCLA, unde este profesor adjunct. Înainte de a deveni avocat, Andrei Iancu a fost inginer al companiei Hughes Aircraft. 

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.