Investiţie de două milioane de euro în Prahova

Autor: Florin Casota Postat la 29 august 2017 183 afişări

Investiţie de două milioane de euro în Prahova

Plastipak, lider global în industria de proiectare şi producere a ambalajelor, investeşte peste 2 milioane de euro pentru construcţia unei hale cu spaţiu de depozitare, efectuarea de modificări interioare şi extindere în zona birouri, precum şi pentru amplasarea a două silozuri, în oraşul Urlaţi, Judeţul Prahova. Terminarea lucrărilor de construcţie este prevăzută pentru luna octombrie, 2017.

„Construcţia noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în oraşul Urlaţi şi va avea o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare oraşului nostru”, a declarat Marian Măchiţescu, Primarul oraşului Urlaţi.

Fabrica de la Urlaţi este a 23-a zonă de producţie Plastipak la nivel global, iar printre cei mai importanţi clienţi pe care îi deserveşte compania se numără Pepsi şi Procter & Gamble. În prezent, Plastipak este lider global în proiectarea şi fabricarea de containere PET şi HDPE.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.