Adrian Tanase este noul sef al ING Investment Management Romania

Postat la 19 iulie 2011 35 afişări

ING Investment Management (ING IM) Europe l-a numit pe Adrian Tanase in functia de director general al ING Investment Management Romania, incepand cu 1 iulie.

Adrian Tanase (36 de ani) a fost manager de portofoliu in cadrul ING Investment Management Romania de la infiintarea companiei, in 2008. El lucreaza in ING Group din anul 2006, initial ca responsabil cu administrarea portofoliului de actiuni pentru ING Asigurari de Viata.

Anterior a lucrat timp de opt ani pentru mai multe societati de administrare a investitiilor si societati de brokeraj, ca manager de portofoliu sau analist financiar.

Tanase este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine o certificare CFA din 2009.

"Imi doresc sa aducem ING IM in pozitia de lider al pietei de administrare a activelor din Romania si sa aducem o contributie importanta la imbunatatirea standardelor pietei locale de fonduri mutuale, la educarea publicului si, pe cat posibil, la dezvoltarea pietei de capital autohtone, de aceasta depinzand consistenta ofertei de fonduri mutuale romanesti in viitor", a declarat Adrian Tanase.

ING Investment Management este prezenta in Romania din ianuarie 2008 si avea active totale sub administrare de peste 500 milioane euro la 31 mai 2011. Compania ofera partenerilor distribuitori si clientilor institutionali 25 de fonduri de investitii domiciliate in Luxemburg, care acopera principalele clase de active si strategii de investitii, doua dintre ele fiind administrate de echipa de specialisti din Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-tanase-este-noul-sef-al-ing-investment-management-romania-8506718
8506718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.