Adrian Paunescu a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Postat la 07 noiembrie 2010 50 afişări

Poetul Adrian Paunescu a fost inmormantat cu onoruri militare, duminica dupa-amiaza, pe Aleea Scriitorilor din cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta a mii de oameni, dupa ce mai multe personalitati au sustinut discursuri in care au evocat personalitatea poetului.

Mai multi preoti au oficiat o scurta slujba, iar multimea adunata la mormantul lui Adrian Paunescu l-a aplaudat pe poet, in acordurile fanfarei, dupa care garda militara a tras in aer mai multe salve. A fost cantat imnul de stat, iar drapelul cu care fusese acoperit sicriul a fost inmanat sotiei poetului, Carmen Paunescu.

Printre participantii la funeralii s-au numarat Corneliu Vadim Tudor, Codrin Stefanescu, Marius Marinescu, Varujan Vosganian, Marius Tuca, Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Vintila, Nicolae Badea, Victor Ponta, Adrian Nastase, Lavinia Sandru, Ecaterina Andronescu, generalul Mircea Chelaru, precum si numerosi actori si academicieni.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-paunescu-a-fost-inmormantat-cu-onoruri-militare-la-cimitirul-bellu-7698253
7698253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.