Adrian Năstase: Sunt convins că achitarea în dosarul "Zambaccian" va fi reconfirmată. Judecarea dosarului, amânată pentru 3 iunie.

Postat la 13 mai 2013 23 afişări

Adrian Năstase a venit, luni, la instanţa supremă, unde Completul de cinci judecători va lua în discuţie recursurile din dosarul "Zambaccian", el declarând că este convins că achitarea dispusă de instanţa de fond va fi reconfirmată.

Adrian Năstase: Sunt convins că achitarea în dosarul "Zambaccian" va fi reconfirmată. Judecarea dosarului, amânată pentru 3 iunie.

 Adrian Năstase şi soţia acestuia au ajuns în jurul orei 8.45 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fostul premier a reafirmat că este nevinovat şi că în dosarul "Zambaccian" au fost unite nenumărate alte dosare, de aceea au fost chestiuni de clarificat.

"Ele au fost clarificate pe fond şi sunt convins că aşa vor rămâne", a spus Adrian Năstase.

Acesta a reafirmat că este nevinovat şi că este convins că achitarea dispusă de instanţa de fond va fi reconfirmată.

Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a amânat, luni, pentru 3 iunie contestaţiile din dosarul "Zambaccian", după ce avocata Irinei Jianu a cerut instanţei un nou termen pentru a putea să pregătească apărarea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nastase-sunt-convins-ca-achitarea-in-dosarul-zambaccian-va-fi-reconfirmata-judecarea-dosarului-amanata-pentru-3-iunie-10873671
10873671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.