Adrian Bordea este noul preşedinte al CSM. Gheorghe Muscalu, ales vicepreşedinte

Postat la 06 ianuarie 2014 39 afişări

Judecătorul Adrian Bordea a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), cu majoritate de voturi. Procurorul Gheorghe Muscalu a fost ales, luni, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce a obţinut voturi zece "pentru", în defavoarea contracandidatului Bogdan Gabor.

Adrian Bordea este noul preşedinte al CSM. Gheorghe Muscalu, ales vicepreşedinte

 Gheorghe Muscalu a fost ales vicepreşedinte al CSM

Procurorul Gheorghe Muscalu a fost ales, luni, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce a obţinut voturi zece "pentru", în defavoarea contracandidatului Bogdan Gabor.

Rezultatul votului a fost anunţat de fostul preşedinte al CSM, Oana Schmidt Hăineală, în locul căreia a fost ales, tot luni, judecătorul Adrian Bordea.

Proiectele de management ale candidaţilor au fost postate pe site-ul CSM cu câteva ore înaintea şedinţei Plenului Consiliului în care a fost aleasă noua conducere, după încheierea mandatelor preşedintelui CSM, procurorul Oana Schmidt Hăineală şi a vicepreşedintelui, judecătorul Adrian Bordea.

Gheorghe Muscalu este licenţiat în Drept, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi urmează studii de doctorat la Academia Naţională de Informaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-bordea-este-noul-presedinte-al-csm-gheorghe-muscalu-ales-vicepresedinte-11858308
11858308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.