Adamescu a dus brandul Astra şi în Slovacia, unde asigurătorul va opera printr-o sucursală

Postat la 11 decembrie 2012 18 afişări

Astra, compania de asigurări deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu, va opera începând de anul viitor şi pe piaţa din Slovacia, unde a deschis recent o sucursală. Aceasta este a treia piaţă europeană pe care se extinde asigurătorul după ce în 2010 a deschis o sucursală în Ungaria, iar anul trecut un birou de vânzări în Germania.

Sucursala din Slovacia va vinde într-o primă etapă doar asigurări generale (auto, property sau asigurări de răspundere), iar ulterior va intra şi pe segmentul de asigurări de viaţă. Astra era la finalul anului trecut cea mai mare companie de asigurări din România, cu prime subscrise de aproape 240 mil. euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
adamescu,
astra,
slovacia,
asigurator
/actualitate/adamescu-a-dus-brandul-astra-si-in-slovacia-unde-asiguratorul-va-opera-printr-o-sucursala-10385305
10385305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.