Actriţa din serialul "Modern Family" care a fost abuzată şi înfometată de mama sa

Postat la 16 noiembrie 2015 1785 afişări

Actriţa din serialul "Modern Family" care a fost abuzată şi înfometată de mama sa

Actriţa de 17 ani, Ariel Winter, care interpretează rolul lui Alex Dunphy din serialul de comedie "Modern Family" a fost supusă la abuzuri de către mama sa, Crystal Workman, potrivit Business Insider.

În 2012, Winter a depus actele pentru a fi eliberată din custodia mamei sale, cu ajutorul surori sale în vârstă de 34 de ani, Shanelle Workman. Ariel Winter a susţinut în documentele date curţii faptul că a fost supusă abuzurilor fizice, dar şi emoţionale pe o periadă lungă de timp.

Deşi mama sa a negat acuzaţiile ce au fost aduse , sora mai mare a lui Ariel Winter a fost scoasă din custodia ei de către Serviciile Sociale Statele Unite, tot în jurul vârstei de 14 ani, din aceleaşi motive. Shanelle a trăit până la 18 în casele de copii.

Se pare că membrii echipei de filmare al serialului ştiau de problemele lui Ariel cu mama sa, dar nu puteau face nimic în această privinţă. De asemenea, se spune că Workman nu-şi lăsa fiica să mănânce decât legume şi albuş de ou şi îi reproşa modul cum arata sau cum se îmbrăca. Ariel Winter trăieşte alături de sora ei, deşi părinţii încă încearcă să recâştige custodia ei. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actrita-din-serialul-modern-family-care-a-fost-abuzata-si-infometata-de-mama-sa-14888024
14888024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.