Actorul John Witherspoon, cunoscut din filmul "Vineri", a murit la vârsta de 77 de ani

Postat la 30 octombrie 2019 148 afişări

Actorul John Witherspoon, cunoscut din filmul "Vineri", a murit la vârsta de 77 de ani

Actorul american John Witherspoon, cunoscut pentru rolurile interpretate în filmele "Vineri/ Friday", "Petrecere acasă/ House Party" şi "Bumerangul/ Boomerang", a murit marţi, la vârsta de 77 de ani, potrivit Variety.

"Anunţăm cu mare tristeţe că soţul şi tatăl nostru John Witherspoon a murit. A fost o legendă a industriei de divertisment şi o figură paternă pentru toţi cei care l-au urmărit pe parcursul anilor. Te vom iubi pentru totdeauna, «Pops»", a scris familia actorului pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

Witherspoon a avut apariţii memorabile în filme şi seriale, jucând rolulul tatălui lui Craig, interpretat de rapperul Ice Cube, în filmele "Vineri/ Friday" (1995), "Vinerea viitoare/ Next Friday" (2000) şi "Vineri, în ajun de Crăciun/ Friday After Next" (2002).

Născut în oraşul Detroit, din statul american Michigan, Witherspoon a avut apariţii frecvente alături de actorul Eddie Murphy în pelicule precum "Bumerangul/ Boomerang" (1992), "Vampirul din Brooklyn/ Vampire in Brooklyn" (1995) şi "Doctor Dolittle 2" (2001).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
film,
interpretare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.