LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Acţiune de amploare a Poliţiei Române: Peste 10.000 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă de Florii şi Paştele catolic/ Sute de radare în toată ţara

Autor: Roxana Rosu Postat la 20 aprilie 2019 34 afişări

Peste 10.000 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă, zilnic, în acest weekend, de Florii Şi Paştele catolic, şi vor acţiona cu aproape 3.500 de autospeciale, anunţă Poliţia Română.

Peste 3.750 de patrule de ordine publică urmează să acţioneze în special în proximitatea lăcaşurilor de cult, în staţiunile turistice şi în zonele de agrement.

Peste 1. 260 de poliţişti rutieri vor fi prezenţi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, precum şi pe căile de acces către zonele unde au loc manifestări publice sau către staţiunile turistice. Aceştia vor acţiona cu peste 300 de aparate radar în întreaga ţară, inclusiv cu echipamentele de ultimă generaţie, respectiv dispozitivele True Cam.

De asemenea, poliţiştii de la transporturi vor patrula în 289 de trenuri de călători, în 265 de staţii şi triaje de cale ferată, în 13 aerogări şi 24 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FLORII,
PAŞTE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.