Acţionarii Fondului Proprietatea au aprobat propunerea celui mai mare acţionar privind vânzarea de active

Postat la 04 aprilie 2012 36 afişări

Acţionarii Fondului Proprietatea (FP) au aprobat, miercuri, propunerea celui mai mare acţionar, fondul american de hedging Elliott Associates, de vânzare de active, iar banii respectivi să fie distribuiţi acţionarilor.

Elliott vrea ca administratorul Franklin Templeton să vândă din activele Fondului, banii obţinuţi urmând să fie distribuiţi acţionarilor, iar administratorul să primească şi un comision suplimentar de 1,5% din sumele încasate.

Reprezentanţii Elliott menţionează, într-o scrisoare transmisă FP, că pe măsură ce activele sunt vândute şi banii sunt distribuiţi acţionarilor valoarea activelor din portofoliu se va diminua şi, totodată, ar fi recomandabilă renunţarea la actualul comision de administrare, de 0,479% pe an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actionarii-fondului-proprietatea-au-aprobat-propunerea-celui-mai-mare-actionar-privind-vanzarea-de-active-9477877
9477877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.