Acord între Giorgios Papandreou şi Antonis Samaras privind un nou prim-ministru

Postat la 08 noiembrie 2011 4 afişări

Premierul grec în exerciţiu, Giorgios Papandreou, şi rivalul său conservator Antonis Samaras au ajuns luni seara la un acord privind noul şef al Guvernului de coaliţie pe care au convenit să îl formeze duminică, a anunţat postul public de televiziune Net.

Numele noului premier va fi anunţat marţi , în acelaşi timp cu componenţa acestui nou Cabinet, menit să scoată Grecia din criza economică şi politică, prin implementarea, până la alegerile anticipate din februarie, a planului de reducere a datoriei, adoptat de liderii zonei euro la sfârşitul lui octombrie, la Bruxelles, afirmă Net. Discuţiile între principalele două partide elene au fost lungi, în pofida nerăbdării partenerilor europeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acord-intre-giorgios-papandreou-si-antonis-samaras-privind-un-nou-prim-ministru-8949187
8949187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.