Acestea sunt telefoanele mobile pe care WhatsApp nu va mai funcţiona din 31 decembrie

Postat la 20 decembrie 2022 5248 afişări

Acestea sunt telefoanele mobile pe care WhatsApp nu va mai funcţiona din 31 decembrie

WhatsApp a schimbat de ani de zile modul în care comunicăm prin intermediul telefoanelor mobile.

Când va începe anul 2023, unele telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp.

Mulţi alţi utilizatori vor putea în continuare să acceseze serviciul lui Mark Zuckerberg, dar vor trebui să îşi actualizeze mai întâi software-ul.

WhatsApp a schimbat de ani de zile modul în care comunicăm prin intermediul telefoanelor mobile. În loc să dea telefoane sau să trimită SMS-uri, mulţi apelează la mesageria text gratuită oferită de instrumentul de mesagerie instantanee Meta. Un sistem atât de utilizat pe scară largă ca acesta trebuie să fie actualizat în mod constant, ceea ce înseamnă că, uneori, smartphone-urile mai vechi nu mai au acces la aplicaţie.

Când va începe anul 2023, unele telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp. Mai exact, va fi vorba de telefoane care nu-şi mai pot actualiza sistemele de operare şi care sunt deja depăşite. Mulţi alţi utilizatori vor putea în continuare să acceseze serviciul lui Mark Zuckerberg, dar vor trebui să îşi actualizeze mai întâi software-ul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
telefoane mobile,
functionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.