Acesta a fost desemnat cel mai bun hotel din România

Autor: Ştefan Stan Postat la 15 septembrie 2016 7696 afişări

Hotelul a fost desemnat cel mai bun hotel din România la cea de-a 23-a ediţie a premiilor World Travel Awards Europe ...

Acesta a fost desemnat cel mai bun hotel din România

Hotelul a fost desemnat cel mai bun hotel din România la cea de-a 23-a ediţie a premiilor World Travel Awards Europe de către un juriu format din experţi internaţionali în industrie, potrivit unui anunţ al companiei. Hotelul a mai primit această distincţie şi în anii anteriori, respectiv în 2014, 2006, 2005 şi 2004.

Începând  cu anul 2017, lantul va iniţia un proces de renovare completă a camerelor, un proces ce se va derula pe o perioadă de 3 ani, dar va demara şi lucrările de proiectare pentru un corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere in spatele actualului hotel, precum şi a unei săli de conferinţe de 900 m².

Vedeţi AICI care a fost desemnat cel mai bun hotel din România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
hilton,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.