ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: Unul dintre şoferii autocarului este angajat al Poliţiei Capitalei

Postat la 25 iunie 2013 49 afişări

Unul dintre cei doi şoferi ai autocarului prăbuşit în Muntenegru este angajat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la Serviciul de Logistică, şi era în timpul liber la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: Unul dintre şoferii autocarului este angajat al Poliţiei Capitalei

 "Cu ocazia verificărilor efectuate pentru identificarea victimelor accidentului din Muntenegru a reieşit că unul dintre conducătorii auto al autocarului este angajat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la Serviciul de Logistică. Respectivul angajat se afla în timpul liber, iar din data de 25 iunie urma să figureze în concediu de odihnă legal, aprobat de conducerea unităţii unde îşi desfăşura activitatea", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, agentul de poliţie respectiv este posesor al permisului de conducere din anul 1989, având categoriile BE, CE, DE şi al atestatului profesional eliberat de ARR Bucureşti la data de 17.03.2012 cu valabilitate până la data de 16.03.2017, fiind cunoscut ca un bun profesionist.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-unul-dintre-soferii-autocarului-este-angajat-al-politiei-capitalei-11017110
11017110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.