Accident, sinucidere sau crimă? Ce s-a spus şi ce nu s-a spus despre cazul Condrea

Postat la 24 mai 2016 480 afişări

Moartea în condiţii suspecte a patronului grupului de firme Hexi, în jurul căruia a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri sociale din România, a ridicat o lungă serie de întrebări, unele atingând teoriile conspiraţioniste. Care sunt însă semnele de întrebare şi informaţiile concrete după mai bine de 24 de ore de la producerea evenimentului?

Accident, sinucidere sau crimă? Ce s-a spus şi ce nu s-a spus despre cazul Condrea

Moartea în condiţii suspecte a patronului grupului de firme Hexi, în jurul căruia a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri sociale din România, a ridicat o lungă serie de întrebări, unele atingând teoriile conspiraţioniste. Care sunt însă semnele de întrebare şi informaţiile concrete după mai bine de 24 de ore de la producerea evenimentului? Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma care a vândut spitalelor româneşti dezinfectanţi diluaţi de până la 10 ori, a murit duminică seară, în jurul orei 18.30, într-un accident auto. Acesta se afla singur în maşină, pe raza localităţii Corbeanca (judeţul Ilfov), în apropierea fabricii de produse Hexi.

Accident, sinucidere sau crimă? Ce s-a spus şi ce nu s-a spus despre cazul Condrea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dosar,
condrea,
hexi pharma,
deces
/actualitate/accident-sinucidere-sau-crima-ce-s-a-spus-si-ce-nu-s-a-spus-despre-cazul-condrea-15364826
15364826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.