ACCIDENT DE AUTOCAR în Hunedoara: Două persoane la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ

Postat la 01 iulie 2013 33 afişări

Un autocar în care se aflau 24 de persoane a derapat, luni dimineaţă, pe DN 7, ajungând într-un şanţ, iar două persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

ACCIDENT DE AUTOCAR în Hunedoara: Două persoane la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ

 Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul-şef Dan Micu, autocarul, care circula pe DN 7, a derapat în localitatea hunedoreană Leşnic şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

"În autocar se aflau 24 de persoane, dintre care trei şoferi. Două persoane au fost transportate la spital, nu ştim care este starea răniţilor şi nici motivul care a dus la producerea accidentului", a spus Micu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a precizat că în autocar se aflau 21 de turişti din Slovacia, iar cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza oboselii şoferului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-de-autocar-in-hunedoara-doua-persoane-la-spital-dupa-ce-masina-a-derapat-si-a-ajuns-intr-un-sant-11056957
11056957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.