Academia Europeană Pentru Asistenţi Medicali oferă primul program de studii universitare pentru asistenţi medicali cu diplomă de la o universitate internaţională

Autor: Andra Stroe Postat la 31 ianuarie 2020 79 afişări

Academia Europeană Pentru Asistenţi Medicali oferă primul program  de studii universitare pentru asistenţi medicali cu diplomă de la o universitate internaţională

Reţeaua de sănătate Regina Maria şi Grupul Educativa anunţă lansarea primului program academic dedicat asistenţilor medicali, cu diplomă oferită de o facultate internaţională. Academia Europeană pentru Asistenţi Medicali este fondată în colaborare cu Coventry University din Marea Britanie şi va oferi un program de licenţă de trei ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, ce asigură absolvenţilor şansa unui job garantat în ţara lor.

Academia Europeană pentru Asistenţi Medicali oferă începând din septembrie 2020 un program de licenţă de 3 ani, livrat de Coventry University în limba engleză, fiind similar cu cel pe care îl urmează asistenţii medicali din Marea Britanie. Studenţii admişi beneficiază de îndrumarea profesorilor britanici de la Coventry University, recunoscută ca Gold Standard în 2019 în învăţare şi predare şi universitatea a cărei facultate de asistenţi medicali şi moaşe este considerată a treia din Marea Britanie, conform Guardian 2019.

Academia are ca obiectiv formarea unor oameni pregătiţi să devină lideri în cadrul organizaţiilor medicale, viitori manageri capabili să ridice nivelul asistenţei medicale în sistemul medical. Modelul educaţional al Academiei presupune ca 75% din învăţare să se întâmple în practică, conform standardelor NHS (National Health Services) din Marea Britanie, oferind astfel studenţilor educaţie modernă la standarde internaţionale. Absolvenţii vor putea lucra în cadrul reţelei sau oriunde altundeva în sistemul de stat sau privat, în Romania sau în străinătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asistenti,
academie,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.