Abonamentul lunar pentru Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa

Autor: Andreea Tobias Postat la 30 octombrie 2023 27 afişări

Abonamentul lunar pentru a folosi Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa. Pentru cei care nu se vor abona, totul va rămâne aşa cum este acum. Pentru abonaţi, costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web sau de 12,99 euro pe lună pe iOS şi, respectiv, Android.

Abonamentul lunar pentru Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa

Un abonament lunar pentru a utiliza Facebook şi Instagram fără publicitate. Meta anunţă sosirea acestei noutăţi în Europa: "Credem cu tărie într-un internet fără reclame susţinut de reclame şi vom continua să oferim acces gratuit la produsele şi serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete. Ne angajăm să păstrăm informaţiile oamenilor private şi sigure, în conformitate cu reglementările noastre şi cu Regulamentul UE privind protecţia datelor”.

Alternativ, utilizatorii vor putea continua să folosească platformele în mod gratuit, însă cu reclame pe care algoritmii le consideră potrivite.

"În funcţie de alegerea de a activa abonamentul de pe web sau de pe mobil", explică Meta, "costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web, respectiv 12,99 euro pe lună pe iOS şi Android. Indiferent de locul în care se face achiziţia, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook şi Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Până la 1 martie 2024, abonamentul iniţial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar conectat la Centrul de gestionare a conturilor de utilizator se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru abonamentele subscrise pe web şi de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS şi Android".

Abonamentul fără publicitate va fi disponibil pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Potrivit presei italiene, data la care se va introduce noutatea este 6 noiembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
instagram,
plata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.