A început „recesiunea” pentru piaţa auto din America: Odată cu prăbuşirea sedanului, vin închiderile de fabrici şi concedierile

Postat la 19 ianuarie 2019 256 afişări

În acest moment, Detroit-ul ar trebui să se bucure de cel mai mare boom economic din acest secol, cu şomajul la minimul ultimei jumătăţi de secol, cu preţuri ieftine la combustibil şi cu cifre record pe vânzările de autoturisme în 2018.

A început „recesiunea” pentru piaţa auto din America: Odată cu prăbuşirea sedanului, vin închiderile de fabrici şi concedierile

Cu toate acestea, producătorii auto au început să închidă fabrici, să reducă turele angajaţilor şi să concedieze mii de muncitori. Industria se comportă ca şi cum recesiunea a venit, potrivit Bloomberg.

 

Pe un anumit segment de piaţă, a venit.

 

Detroit este în mijlocul unei recesiuni marcate de prăbulirea cererii pentru modelele sedan, care au reprezentat doar în urmă cu şase ani jumătate din vânzările totale din piaţă.

 

Cumpărătorii s-au îndepărtat în masă de maşinile clasice şi s-au îndreptate spre cele sport.

 

Modelele sedan de familie precum Honda Accord şi Ford Fusion au ajuns la un minim record de 30% din vânzările totale din SUA în 2018, iar acest trend se va accentua din ce în ce mai mult.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recesiune,
fabrici,
incepere,
inchidere,
sedan,
america

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.