A împrumutat câte 60 de dolari de la patru prieteni iar ce a reuşit să facă i-a surprins pe toţi. Prietenii au primit înapoi câte 40.000 de dolari fiecare

Autor: Florin Casota Postat la 27 iulie 2017 747 afişări

Reporterii ESPN au dezvăluit că patru prieteni i-au oferit lui Blumstein câte 60 de dolari fiecare

A împrumutat câte 60 de dolari de la patru prieteni iar ce a reuşit să facă i-a surprins pe toţi. Prietenii au primit înapoi câte 40.000 de dolari fiecare

Scott Blumstein a câştigat "World Series of Poker", cel mai mare turneu de poker din lume, la care au participat peste 7000 de oameni,  şi a câştigat marele premiu de 8,15 milioane de dolari. Americanul nu este singurul care se va bucura de bani, ci şi prietenii lui care au crezut în el.

Cu câteva săptămâni înainte de turneu, Scott Blumstein a scris pe Twitter că acceptă donaţii pentru a putea strânge cei 10,000 de dolari necesari pentru a intra în turneu. Reporterii ESPN au dezvăluit că patru prieteni i-au oferit lui Blumstein câte 60 de dolari fiecare. Acum fiecare dintre ei primeşte înapoi câte 40,000 de dolari de la câştigător.

Este destul de întâlnit în lumea pokerului ca prietenii, familia sau chiar investitorii să investească sume de bani într-un jucător. Este evident că cei 60 de dolari nu l-au ajutat foarte mult, dar a fost un gest frumos din parte lor pentru a-şi susţine prietenul, iar acum fac şi nişte bani din asta.

Americanul de 25 de ani nu a fost singurul care a câştigat o sumă impresionantă.  Un bunic de 64 de ani din Marea Britanie a ieşit pe locul patru şi a câştigat 2,6 milioane de dolari. Întrebat de ziarişti de când se antrenează, John Hesp a spus simplu: „Sunt pentru poker ceea ce Donald Trump este pentru politică, un amator. Am vrut să joc la categoria amatori, dar nu exista, aşa că am intrat la profesionişti”.

Bătrânul şi-a îndeplinit visul de a juca în cea mai importantă competiţie de poker din lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
titlu,
poker,
castigare,
refuz,
turneu,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.