A fost lansat Monitorul preţurilor. Consumatorii pot verifica online preţurile

Postat la 24 noiembrie 2016 366 afişări

A fost lansat Monitorul preţurilor. Consumatorii pot verifica online preţurile

Monitorul preţurilor a fost lansat, joi, consumatorii putând să verifice online preţurile coşului de produse de are sunt interesaţi, a anunţat Consiliul Concurenţei. "Astăzi am lansat proiectul pilot pe Bucureşti, care include 128 de produse. La acest proiect au participat principalii retaileri. Preturile pot fi verificate pe www.monitorulpreturilor.info" a declarat joi Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Acesta a precizat că după un an se va face o evaluare şi, în funcţie de rezultate, proiectul va fi extins la nivelul întregii ţări, urmând să fie incluse mai multe produse.

"Monitorul preţurilor vine în sprijinul consumatorilor şi va creşte gradul de încredere între consumatori şi retaileri şi între consumatori şi producători. În curând vom lansa şi o platformă care va veni în sprijinul consumatorilor, dedicată produselor financiar-bancare astfel încât să poată fi verificate costurile şi comisioanele" a afirmat Bogdan Pandelica, preşedintele ANPC.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.