A doua nunta regala a anului: printul Albert s-a casatorit cu Charlene de Monaco (VIDEO)

Postat la 02 iulie 2011 1272 afişări

A doua nunta regala a anului, cum a fost supranumita de presa internationala, dupa cea a mostenitorului tronului Marii Britanii, casatoria printului Albert de Monaco a atras totusi atentia publica, chiar daca intr-o masura mai mica decat cea din aprilie de la Londra.

Dupa ce vineri printul Albert s-a casatorit legitim cu aleasa lui, Charlene Wittstock, sambata a avut loc ceremonia religioasa si petrecerea de nunta. Desi bugetul evenimentului nu a fost facut public, parlamentul a aprobat pentru acest eveniment suma de 4 milioane de euro, la care se adauga si contributia Palatului.

Vezi aici si celelalte parti ale ceremoniei.

Nunta printului de Monaco a fost privita ca o buna oportunitate de relansare a turismului, in conditiile in care, din cauza crizei, si unul dintre cele mai bogate state din lume a mai pierdut din stralucire. Activitatea turistica si turismul de afaceri au scazut cu 9% in 2009 si cu alte 6 procente in 2010.

Mai mult pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-doua-nunta-regala-a-anului-printul-albert-s-a-casatorit-cu-charlene-de-monaco-video-8428826
8428826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.