A apărut testamentul lui Progojin. Cine este Prigojin jr şi persoana necunoscută care ar putea pune mâna pe banii fondatorului Wagner

Postat la 02 octombrie 2023 68 afişări

A apărut testamentul lui Progojin. Cine este Prigojin jr şi persoana necunoscută care ar putea pune mâna pe banii fondatorului Wagner

Testamentul lui Prigojin: toată averea îi rămâne fiului său, Pavel. Există, însă, şi o persoană anonimă care ar putea încasa toţi banii. Site-ul de investigaţii The Insider dezvăluie conţinutul ultimelor dorinţe ale fondatorului Wagner.

Testamentul conţine mai multe clauze. Pavel este forţat să accepte un „acord de promisiune privind darea de acţiuni”. Dar nu se precizează nici la cine vor trebui să meargă, nici câţi sunt de fapt. Prin urmare, nu se ştie cine este beneficiarul.

Cert este că tânărul de 25 de ani va fi obligat, odată cu moştenirea, să „asigure o existenţă demnă” văduvei Prigojin, fiicelor sale, Polina şi Veronika, şi mamei acesteia, Violetta, care va avea şi ea dreptul la 10 % din moştenire, ca pensionară.

Pavel ar trebui să primească şi o casă în Sankt Petersburg pentru o „valoare cadastrală totală de 32.534.059 de ruble (circa 313.000 euro)”, pe lângă acţiunile tatălui său.

Există o condiţie finală impusă de tatăl decedat: dacă Pavel ar muri, ar refuza moştenirea sau ar în alte împrejurări, moştenirile vor fi împărţite în mod egal între văduva fostului bucătar al lui Putin, Liubov Kriazeva, fiicele adulte şi nepotul - născut în 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
testament,
bani,
fondator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.