7 lucruri pe care le poţi primi gratuit atunci când călătoreşti cu avionul

Postat la 10 decembrie 2016 1238 afişări

7 lucruri pe care le poţi primi gratuit atunci când călătoreşti cu avionul

Zborul cu avionul poate fi plăcut dacă ştii de ce facilităţi poţi beneficia. În funcţie de compania aeriană pe care ai ales-o, este posibil să poţi beneficia de diferite servicii gratuite de care până acum nu ştiai. Readerʹs Digest a realizat o listă cu lucrurile pe care călătorii le pot cere stewardeselor fără a le fi percepute costuri suplimentare:

Un pahar cu apă/suc. În cazul în care băutura oferită de însoţitoarele de zbor nu v-au potolit setea, întrebaţi stewardesa dacă poate să vă aducă o bautură fără gheaţă.

O gustare. Cele mai multe avioane sunt bine aprovizionat pe chips-uri şi alte gustări în timpul zborului. Dacă nu vă potoliţi foamea după prima porţie, întrebaţi însoţitoarea de avion dacă vă mai poate aduce încă o porţie.

Trusă de prim ajutor. În cazul în care aveţi nevoie vreodată de o aspirină, medicamente antiaciditate sau pentru stări de vomă, fiţi siguri că echipajul de zbor vă poate ajuta cu o mini trusă de prim ajutor. Tot ce trebuie sa faceţi este să cereţi.

Şerveţele antibacteriene. Mica măsuţă din faţa ta şi centura de siguranţă sunt unele dintre cele mai contaminate obiecte din avion. Cere şerveţele anibacteriene stewardeselor dacă simţi nevoia să igienizezi  lucrurile pe care le vei atinge. Majoritatea liniilor aeriene păstrează mici pachete la bord.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.