69 de ofiteri, politisti si vamesi de la Moravita, Foeni si Deta, trimisi in judecata de DNA

Postat la 05 mai 2011 24 afişări

Procurorii DNA au trimis in judecata 69 de ofiteri, agenti de politie de frontiera si vamesi, din care 38 in arest preventiv, de la PTF Moravita si Foeni si Sectorul PF Deta, acuzati de mita de peste 82.000 de euro pentru inlesnirea traficului de tigari din Serbia in valoare de 3,3 milioane de euro.

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe agentiii de politie de frontiera Ciprian Ionut Porav, Francisc Ticaciu si Marian Mihai Dicu, arestati preventiv, acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, luare de mita si complicitate la contrabanda, potrivit unui comunicat transmis joi de DNA. Pentru aderare la un grup infractional organizat, luare de mita si contrabanda vor mai fi judecati lucratorii vamali Aurel - Ioan Selegean, Sorin Daniel Avram, Sorin Horea Chirculescu, Florin Darabut, Florin Sever Dobinda, Petru Tarcea, Olimpiu Jurcutiu, Adrian Claudiu Uiuiu, Teodor Badau, Stefan Milan Gubic, toti in arest preventiv si agentii de politie de frontiera Dorin Adrian Verdet, Valentin Ionescu, de asemenea, arestati, precum si Ioan Taran, agent la Politia Rutiera Deta din cadrul IPJ Timis, in stare de arest preventiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Moravita,
Foeni,
Deta,
DNA
/actualitate/69-de-ofiteri-politisti-si-vamesi-de-la-moravita-foeni-si-deta-trimisi-in-judecata-de-dna-8231765
8231765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.